TINGKATKAN kewangan, kesihatan dan bina kehidupan yang lebih  bermakna dengan ketahui STRATEGI RAHSIA “HACK” DIRI agar anda BERGERAK capai impian / gol-gol anda.

VISI HIDUP BERMAKNA

Nak KELUAR dari KEMELUT PKP, COVID19..

dah BUAT GOL, PLAN, VISION BOARD..

TAPI TAK GERAK-GERAK?

Adakah anda pernah ada perasaan seperti merasa ketinggalan dalam hidup?

Atau merasa “stuck” atau “loss” dalam hidup?

Atau ada impian yang anda mahu tetapi geram masih tak tercapai… lebih-lebih lagi di era Covid-19 ni?

Adakah anda ada gejala seperti contoh ini ?

Fikiran kurang tenang, rasa risau tentang kehidupan, 

Dah start jadi stokis tetapi terbengkalai bila ada halangan,

Nak kurus, chantek dan sihat tetapi jiwa rasa kacau bila diet,

Nak skil baru / habit baru tapi asyik tangguh aje,

DAH TAMBAH ILMU..marketing, diet…tapi TAK BERGERAK juga..

# Bila tengok kawan dah mulakan bisnes, atau achieve Target dia, …kita rasa ketinggalan..

# Tak pasti sebenarnya apa gol/ impian saya.. apa patut saya fokus… tak taupun nak buat gol setting cara betul

# Bila tengok orang berjaya, kita kata.. dia bolehlah… dia dah start awal.. dia anak orang kaya ..dll… kita ni bukan orangnya..

BELUM APA2 KITA DAH KECUNDANG DGN DIRI SENDIRI !! 

Macam mana nak tambah SALE / kejar impian famili dll kalau macam ni ??

BILA TENANG, MUDAH NAK MENANG.

ORANG YANG ADA RIGHT MINDSET, BERVISI DAN TENANG

  • BOLEH FOKUS TINGKATKAN SALE / MEET TARGET
  • HADAPI COMPETITION
  • LEPASI HALANGAN
  • TAK GIVE UP IMPIAN

Dalam satu kajian yang dikongsi oleh Harvard Business Review (HBR), mereka yang berjaya adalah terdiri dari mereka yang mempunyai “RIGHT MINDSET”.

HBR memberikan contoh, pada tahun 2014, Syarikat Microsoft yang telah bertukar cara budaya dan kepimpinan kearah MINDSET yang berkembang, telah berjaya menjadikan saham syarikat naik 3 kali ganda.  

Bila ada Mindset baru, anda akan lihat kehidupan ini dari perspektif yang baru, lebih baik dan indah. Anda akan nikmati kehidupan dan kejayaan baru.

GUNA TEKNIK MINDSET BERKESAN UNTUK GERAKKAN GOL / IMPIAN / VISION BOARD ANDA YANG LAMA TAK GERAK2..

AMAT SESUAI UNTUK

  • Parenting
  • Usahawan / Business
  • Nak baiki hubungan
  • Mengajar
  • YG DAH pergi kelas VISION BOARD, baca buku goal setting ..
  • YG DAH pergi kelas marketing, produk, sale,..
  • Nak baiki diri
  • Yang ada gol.. nak melancung dll
  • Yang nak belajar buat gol

BIAR EDUPORT BANTU ANDA

Mengapa Kena Hadir Visi Hidup Bermakna: Hack Minda Anda

Check apa PRIORITY anda

Lebih 12 teknik “Hack” minda supaya kekal fokus pada visi anda

Teknik yang terus boleh pakai dan ada efek “immediately”

Teknik Boleh Pakai oleh CEO, surirumah, businessman, cikgu, ..

Macam mana nak buang perasaan takut, suka bertangguh, rasa ketinggalan, tak layak….

Tukar “mindset” … fokus pada “winning”

Belajar buat wayang minda

Guna teknik Neuro-Linguistic Programming (NLP), “software” untuk minda anda.

Kenali Sub-Conscious Mind (Penasihat Agung) anda

Cungkil Big Why anda

Bagaimana cara efektif guna Vision Board anda (bukan tampal aje)

TEKNIK BERKESAN GERAK KEARAH GOL /IMPIAN ANDA

BONUS

Ketahui bagaimana menangani apa yang sabotaj anda dari mencapai visi anda selama ini

Mungkin selama ini anda hanya melihat ke depan apa yang anda mahu, tetapi tidak  perasaan ada banyak perkara yang menarik anda ke belakang.

Program ini telah menolong ramai orang dalam merubah mindset dan perjalanan hidup mereka

Ini bukan program preview product.

Mereka yang gembira!

"Perkara jelas ternampak dari belajar gol setting hack minda ni, saya berjaya menurunkan berat saya dari 110kg ke 90kg dalam masa 5 bulan, dan dapat mengekalkan habit bersukan dan amalan diet tanpa rasa tersiksa, bahkan satu perkara yang disukai pula. "
Che Redzuan
Penerbit / Chef
"Bila belajar Hack Minda dalam program Visi Hidup Bermakna ni, ilmu yang dikongsi membuat kita lebih berani dan cekal walaupun impian itu besar. Untuk memenuhi gol2 lain, saya telah berani adakan gol memulakan buat side-income, jadi stokis dan lain2. Bila berjaya impian saya melancong ke Korea hasil duit bisnes, terasa lebih berani pula untuk membuat gol yang lebih bermakna. Hidup lebih seronok bila ada gol ni."
Desy
Pegawai bank
"Tiada yang lebih puas selain dapat apa yang diidamkan. Punyai jentera mewah biasanya angan2 sebelum tidur. Tetapi bila masuk program Visi Hidup Bermakna dalam FITMEN Project ni.. dengan ilmu strategi yang diajar, sedikit demi sedikit halangan berjaya diatasi dan akhirnya dapat merealisasikan pegang kunci jentera BMW ni. Terima kasih Eduport.
Iskandar
Industri Telekomunikasi

Ramai juga yang mencapai impian merangkumi spiritual rohani seperti pergi Haji, qatam Al-Quran, start tahajud dan buat program kebajikan dan sedekah, JUGA ubah sikap jadi kuat jiwa.

Mereka yang mahu berkongsi ilmu ini ..

Program ini dijalan oleh Eduport FITMEN bersama Coach Fali (Mohd Fadhli Omar):

Antara pengalaman beliau 

  • Certified NLP (Neuro-Linguistic Program) Coach
  • Certified NLP Practitioner
  • Certified HRDF Trainer
  • Certified Accountant – A Fellow of ACCA (FCCA)
  • Mempunyai pengalaman bekerja di dalam dan luar negeri, juga dengan GLC.
  • Sejak tahun 2016, sebagai consultant training untuk sebuah syarikat US, membuat program training yang telah menghasilkan jualan product lebih 100% kenaikan, hasil dari latihan sentuhan emosi kepada sales team.
  • Memulakan program Goal Setting dan pelbagai program lain untuk membantu pekerja syarikat swasta, koperasi dan usahawan dalam merancang masa depan atau gol mereka.
  • Bermula 2018, mula fokus kepada program pembinaan Mindset untuk individual, terutama untuk kemajuan diri dalam fitness, kewangan dan mengejar gol.
  • Program yang dinamakan Fitmen Project telah membantu ramai individu membaiki kehidupan mereka, hanya dimulakan  dengan menukar mindset.   
  • Suatu masa dulu, nampak biasa di luar, tetapi pernah bergelut dengan rasa kurang keyakinan, risau apa orang kata, kurang berani ada gol besar, rasa tidak layak…
  • Pernah merasa “loss” atau “stuck” pada satu level,
  • Pernah hidup “Go-With-The-Flow”.. pergi kerja, balik kerja.. harapkan keadaan yang menukar diri..
  • Rasa average je..
  • Tetapi bila amal ilmu Visi Hidup Bermakna, dapat TEKNIK HACK DIRI & MINDA, dapat mengatasi situasi2 itu..
  • bahkan BERANI MEMBUAT KEPUTUSAN BESAR, BERANI MENINGGALKAN HIDUP LAMA, dan mula set keutamaan untuk diri dan keluarga..
  • dan sekarang bergembira untuk berkongsi ilmu dengan mereka yang mahu ada visi hidup bermakna…

Program dibuat secara Offline dan Online

antara feedback peserta ..

Teknik Hack Your Mind untuk capai gol boleh dipakai oleh CEO, guru, tukang sapu untuk gerakkan diri capai Visi Hidup.

Play Video

Feedback.

 …share macamana nak hadapi halangan…

seronok tahu teknik wayang.. mimpi..

Play Video

feedback..

seronok tahu hala tuju diri … lifestyle, hubungan dengan keluarga, kewangan… 

Play Video

Feedback.

 …dari Istanbul…Banyak tips hack your mind.. sangat2 praktikal.. tak sia2 berjaga walau berbeza zone masa..

Play Video

feedback..

dapat tahu.. ada Penasihat Agung yang nak diajak bersama dalam mengejar impian

Play Video

Feedback.

 …nak capai impian, biasa ada halangan… yg bestnya sesi ini share teknik praktikal lepasi halangan…

 

Play Video

feedback..

..so simple tools to hack your mind.. and can be used instantaneously..

APA LAGI KATA PESERTA.. (DARI PELBAGAI BIDANG)

Tetapi jap…. program in tidak sesuai untuk semua orang ! .

Program ini tak sesuai kepada mereka yang

  • Sudah merasa cukup dengan keadaan diri sekarang.
  • Sudah merasa pandai dengan ilmu yang ada.. rasa dah tau dah semua ni…
  • Tidak bersedia berkomunikasi.
  • Tidak mahu berusaha lebih. Nak rilek je.
  • Tidak bersedia membuang ego samada dari segi taraf atau umur.

Kalau anda sudah bersedia, mahu menikmati kehidupan kepada yang lebih bermakna .. kami anjurkan kamu daftar pada hari ini…

UNTUK KALI INI, PELABURAN ANDA, hanya sedikit sahaja...

Ada harga promosi untuk anda ! Harga biasa RM497, tetapi untuk kali ini

RM497

RM247

RM197

RM47 

UNTUK 100 orang pertama sahaja untuk sesi tarikh dibawah.

selepas tu harga RM97

YANG PASTI, NILAI PROGRAM JAUH LEBIH BERNILAI DARI PELABURAN YANG SEDIKIT INI...

Dan banyak lagi nilai yang anda akan dapat...

Program 6 jam yang penuh dengan perkongsian teknik yang boleh terus praktik.

(9.15am – 4.15pm)

Untuk kali ini anda juga akan dapat BONUS e-WorkBook Visi Hidup Bermakna bernilai RM97, diberikan secara percuma kepada anda supaya mudah untuk mengikuti program.

Tarikh yang tersedia. Seat Limited

16 June 2021

23 June 2021

30 June 2021

3 July 2021

16 July 2021

14 August 2021

26 August 2021

18 September 2021

24 October 2021

27 November 2021

Program ini akan dijalankan sepenuhnya secara online melalui aplikasi ZOOM. Boleh ikuti melalui laptop, phone atau ipad.

Visi Hidup Bermakna : Hack Minda Anda

Anda akan belajar set priority, buat gol setting, buat vision board, belajar tentukan “Not-To-Do List” dan belajar pelbagai teknik hack your mind dan tukarkan mindset yang fokuskan pada “winning”. TUKAR MINDSET, UPGRADE KEHIDUPAN ANDA SEKARANG. Sekarang ini kami ada harga promosi untuk workshop ini. Ada bonus untuk anda juga. Ini bukan program preview produk.

CEPAT... DAFTAR SEKARANG